Trei motive pentru care sa-ti cumperi un fotoliu cu masaj

 

 

Trei motive pentru care sa-ti cumperi un fotoliu cu masaj

sursa foto: popular.reviews

 

    Vii obosit de la serviciu in fiecare zi si cauti orice metoda prin care te poti relaxa usor. Un fotoliu cu masaj va face minuni in cazul in care iti simti muschii incordati dupa o zi grea la birou si vrei sa te destinzi cat mai repede. Desigur, principalul scop al acestui tip de scaun este acela de a face un masaj usor spatelui tau, insa mai exista o gramada de alte beneficii la care, cel mai probabil, nu te-ai gandit niciodata. Daca vrei sa afli la ce mai sunt bune fotoliile cu masaj, citeste mai jos si convinge-te ca sunt o solutie la indemana pentru eliminarea energiei negative.

 


       1. Imbunatatesc circulatia. Poate nu te-ai fi asteptat la acest efect din partea lor, insa un scaun cu masaj iti va ajuta sangele sa circule mai usor prin organism. Persoanele cu un flux sanguin afectat pot vedea imbunatatiri imediate. Sangele poarta toti nutrientii, vitaminele si mineralele catre muschi si organele vitale, asa ca e foarte important ca sistemul sanguin sa functioneze in parametri. Masajul produs de acest tip de scaune va mari activitatea de producere a celulelor rosii si va ajuta vasele de sange si arterele sa se dilate. Astfel, vei putea stopa hipertensiunea, motivul principal pentru care se produc atacurile de cord. De asemenea, prin masajul produs de fotoliu vei creste circulatia limfatica, ceea ce ajuta la eliminarea mai rapida a toxinelor din organism.

 

       2. Reduc stresul si anxietatea. Boala acestui secol face victime la toate varstele, asa ca e bine sa il elimini din viata ta. Cu ajutorul unui scaun de masaj, vei reusi sa faci asta. E, probabil, cel mai important motiv pentru care acest tip de fotolii sunt atat de populare in intreaga lume. In timpul in care te lasi masat, nivelul endorfinei din organism va creste, ceea ce va actiona ca un sedativ asupra ta, deci te vei putea relaxa in cateva minute.

 

       3. Corecteaza postura. Majoritatea angajatilor petrec minimum opt ore pe scaunul de birou, ceea ce poate da, in timp, dureri ingrozitoare de coloana si se poate ajunge chiar la bisturiu, din aceasta cauza. Indiferent de cat de atenti am fi la postura pe care o avem la locul de munca, dupa cateva ore obosim, asa ca nu mai acordam atat de multa atentie pe cat s-ar cuveni coloanei si nu mai stam cu spatele drept. Un fotoliu bun de masaj va corecta presiunea pusa pe anumiti muschi pe care i-am suprasolicitat in timpul zilei si va stabili din nou un echilibru, astfel incat toata coloana sa preia greutatea. Prin metodele si miscarile diverse pe care le folosesc scaunele de masaj, spatele tau va fi ca nou, dupa cateva minute de relaxare pe ele.

 

    Imbunatatirile aduse in ultimii ani asupra industriei acestui tip de scaune si studiile facute de medici au facut ca tu sa te poti bucura astazi de o tehnologie care poate fi comparata cu usurinta cu mainile unui maseur-terapeut. Pe scauneonline.ro gasesti mai multe modele si culori de scaune de masaj, ca sa-l poti cumpara pe cel care se potriveste cel mai bine cu gusturile si nevoile tale.