Meniu
Your Cart

Sfaturi despre scaune Feed RSS

Sfaturi si tipsuri pentru alegerea celui mai potrivit tip de scaun, indiferent ca este vorba despre scaunul de birou, scaunul de bucatarie sau de bar.

28 Jan Cum alegem scaune de bucatarie
admin 0 7085
Cum alegem scaune de bucatarie     Alegerea scaunul de bucatarie depinde in mare masura de decorul curent sau decorul planificat in bucataria noua sau proaspat renovata. Oricare ar fi stilul bucatar..
12 Jun Cum sa demontam un scaun de birou
admin 4 36921
Cum sa demontam un scaun de birou       De  multe ori dorim sa transportam un scaun de birou deja asamblat sau sa returnam unul in care nu ne simtim comfortabil. Sau exista situatii in care pur si si..
06 May Scaune directoriale pentru persoane inalte
admin 0 8324
        In zilele noastre a avea dimensiunile standard este un beneficiu deoarece, din pacate, marea majoritate a producatorilor inca nu constientizeaza ca sunt oameni care au nevoie de lucruri facut..
28 Apr Scaune de birou pentru supraponderali: particularități și beneficii
admin 0 13873
Dacă activitățile zilnice implică muncă de birou sau multiple ore dedicate pasiunii pentru gaming, pentru a evita durerile de spate și gât este important să alegi un scaun de birou care este ergonomic..
28 Aug Instrucțiuni pentru curățarea scaunelor tapițate și întreținerea lor
admin 0 26348
Scaunele din ziua de astăzi sunt fabricate folosind o mare varietate de țesături și materiale, de la piele naturală, piele ecologică (PU, PVC) - în principiu poliesteri, dar și stofe, plase de tip mes..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)