Daca afacerea dumneavoastra implica relationatul cu oameni si intrati in contact direct cu ei, atunci cu siguranta vreti sa investiti in confortul lor asa incat sa se reintoarca la dumneavoastra pentru a colabora in continuare. Daca, de exemplu ati decis sa va deschideti o policlinica, veti vrea ca in sala de asteptare sa le oferti, oamenilor ce vin la consult, ceva pe care sa se aseza pana sunt rugati sa intre cand au fost programati. Statul in picioare sau scaunele incomode pot deveni neplacute la un moment dat, iar succesul afacerii ar putea avea de suferit daca oamenii nu sunt tratati la nivelul asteptat de acestia. Deci nu neglijati acest aspect important si optati pentru scaune cat mai confortabile precum aceste scaune de conferinta  HRC 606 sau HRC 600.


 

   Scaune de conferinta HRC 600

 

   Scaunele HRC 600 sunt ideale pentru a asigura confortul intr-o sala de asteptare si nu numai. Datorita spatarului inalt si tapiteriei de stofa rezistenta (un avantaj, deoarece tapiteria la marea majoritatea a scaunelor se deterioreaza foarte repede), aceste scaune de conferinta confera o sedere relaxanta, astfel incat asteptatul la rand nu mai pare asa insuportabil.

 

 

Scaune de conferinta cu masuta rabatabila HRC 606

 

     Scaune de conferinta cu masuta rabatabila HRC 606

 

    Celalalt model de scaune pe care ne-am propus sa-l prezentam astazi, aceste scaune de conferinta cu masuta rabatabila HRC 606 sunt scaune de tip iso, dar la aceste scaune apare un element de noutate, intalnit mai rar la scaune: masuta atasabila si rabatabila. Acesta poate fi folosit si separat de masuta de scris, el fiind proiectat sa fie la fel de comod ca un scaun de asteptare. Datorita masutei de scris acesta este foarte practic la sedinte sau cursuri. Ambele scaune sunt rezistente si deoarece sunt fabricate pe negru se potrivesc de minune si in alte locuri in afara de salile de asteptare; ele merg excelent intr-o sala de conferinta, de exemplu, designul lor conferind un aspect serios si apropiat acestor tip de activitati.

 


Scaune de conferinta cu masuta rabatabila HRC 606

 

     Aceste scaunele de conferinta HRC 600 si HRC 606 pot fi utilizate in mai multe domenii datorita practicabilitatii si designului lor. Sunt o alegere excelenta atunci cand aveti in plan sa le folositi pentru diferite activitati.