Datorita cererii clientilor pentru scaune care sa reziste la 120 kg sau chiar si peste aceasta valoare, am importat doua noi modele de scaune
 

Scaune directoriale OFF 315

Scaunul directorial OFF 315 se remarca prin faptul ca permite o sarcina de incarcare de pana la 150 Kg, iar forma de "S" a spatarului scaunului combina un sentiment de putere si forta cu relaxarea optima a sezutului moale si ergonomic.

Cusaturile perfecte si pielea ecologica folosita, de inalta calitate, dau scaunului un aer deosebit.

Aceste scaune directoriale sunt prevazute cu un mecanism de tip tilt, care permite setarea fermitatii cu care scaunul se lasa pe spate, mecanism care permite, de asemenea, ajustarea scaunului in orice pozitie de balans.

 

Scaune directoriale OFF 315

 

 Prin intermediul pistonului cu gaz, fiecare utilizator al scaunului isi poate seta inaltimea dorita a acestuia.

Baza scaunului, vopsita in argintiu , este confectionata dintr-un nylon foarte rezistent, ce permite o sarcina de incarcare a scaunului directorial OFF 315 de pana la 150 Kg.

Culoarea bratelor : argintiu - negru
Culoarea bazei : argintiu - negru
Culoarea rotilor : negre

Dimenisunile scaunului directorial OFF 315

Dimensiunile sezutului : 47/51 cm
Inaltimea sezutului  : 50-57 cm
Inaltime spatar: 75 cm
Inaltime totala : 117-124 cm

Aceste scaune directoriale se monteaza foarte usor, iar in cutie aveti absolut tot ce este necesar pentru acest lucru. Durata montajului: 10-20 minute

Scaunul este disponibil doar pe culoarea neagra.

 

 

Scaun birou OFF 312

 

Fratele mai mic al scaunului directorial OFF 315, scaunul de birou OFF 312 se remarca prin bratele sale rabatabile, fapt ce constituie o functionalitate speciala a scaunului.

Acest lucru ajuta atat la o mai bun ajustare a pozitiei pe scaun, cat si la asezarea scaunului sub birou. Este un scaun comfortabil, asigurand o ergonomie perfecta pozitiei de la birou.

Tapiteria acestor scaune directoariale este realizata din piele ecologica de inalta calitate, cu mici perforatii in  sezut si spatar, fapt ce permite respiratia corpului in pozitia de sezut in scaun.

 

Scaune directoriale OFF 315

 

 

Dimenisunile scaunului directorial OFF 312

Dimensiunile sezutului : 55/45 cm
Inaltimea sezutului  : 44-52 cm
Inaltime totala : 106-114 cm