Camera de zi sau cum i se mai spune, living room-ul, este de obicei locul in care toata lumea se aduna si petrece clipe minunate si relaxante, schimba idei sau desfasoara tot felul de activitati specifice, precum vizionatul de filme sau jucatul de felurite jocuri. Aceasta camera trebuie sa fie cat mai placuta la aspect pentru ca lumea sa se simta in largul ei acolo. Asa ca e de inteles faptul ca decorul camerei influenteaza starea de spirit si confortul oamenilor. Alegerea unui mobilier care sa fie in concordanta cu camera este importanta, iar in ce priveste scaunele pentru living,  acestea trebuie sa fie totodata comode, dar si in ton cu restul incaperii.

 

Scaune living

 

    Deoarece in living se petrec multe ore, designerii de interior incep sa creeze scaune tot mai comode, pentru ca sederea sa fie cat mai placuta. Un scaun ce exceleaza la capitolul confort si design este scaunul de living BUC 232. Baza confectionata din lemn de fag si sezutul format dintr-o scoica de lemn tapita cu piele ecologica combina atat clasicul cat si modernul intr-un mod uimitor. Acest scaun reuseste sa impresioneze atat prin design cat si prin confort, fiind ideal pentru living sau chiar bucatarie. La capitolul culori nu se lasa mai prejos, scaunul de livving fiind confectionat intr-o culoare clasica ce se va potrivi de minune intr-un living din zilele noastre.

 

Scaune living

 

    Un alt scaun care se potriveste perfect intr-un living modern, dar la fel de bine si intr-o bucatarie este si BUC 255. Si acest scaun de living se remarca prin confort, datorita buretelui gros de inalta calitate din care a fost confectionat spatarul si sezutul acestui scaun. Pentru un plus de confort, scaunul este tapitat cu piele ecologica, iar culorile se potrivesc de minune intr-o camera moderna, fiind disponibile culorile maro-wenge si crem. Acest model de scaun living  BUC 255 are un cadru din otel care in combinatie cu tapiteria confera o infatisare mai aparte. Datorita spatarului, acesta se poate folosi chiar si ca scaun de bucatarie.

 

                             Scaune living                                                                                 Scaune living