Scaune bucatarie

     Modelele de scaune bucatarie si mese au un rol deosebit de important intr-o casa, pentru ca sunt unele dintre cele mai folosite obiecte din intreaga locuinta. Este bine ca alegerea acestora sa fie facuta in functie de anumite criterii de baza precum utilitatea, design-ul si functionalitatea.

 Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre scaune bucatarie si mese inainte de a le cumpara.

 4 sfaturi esentiale pentru combinarea modelelor de scaune bucatarie cu mese

 Marimea potrivita

Inainte de a alege un anumit model de scaune bucatarie, este bine sa masori masa, pentru a-ti da seama cat de mari trebuie sa fie produsele. Lasa un spatiu suficient de o parte si de alta a scaunelor si evita sa le alegi pe cele care au sezutul mai ingust de 50 de centimetri, intrucat nu vor fi deloc confortabile.

 

Forma perfecta

Un alt aspect pe care trebuie sa il iei in considerare este forma si tipul de masa bucatarie. Daca este rotunda sau ovala, spatiul de dedesubt este limitat de cele mai multe ori, asa ca trebuie sa te asiguri ca modelele de scaune bucatarie pot fi asezate cu usurinta sub ea atunci cand nu sunt folosite. Ca punct de reper, se lasa aproximativ 60 de centimetri pentru fiecare persoana la o masa dreptunghiulara si 75 de centimetri pentru o masa rotunda.

 

Stilul

Alege scaune de bucatarie care sa aiba acelasi stil cu masa si sa fie fabricate din materiale asemanatoare. Este bine sa nu combini diferite tipuri de design sau culori - modelele de mese bucatarie din sticla ar arata foarte ciudat cu scaune din lemn sau scaune din plastic.

 

Nivelul de confort

Indiferent de cat de des sunt folosite, tipurile de scaune bucatarie trebuie sa fie foarte confortabile si rezistente. In plus, este bine ca materialele din care sunt confectionate sa fie usor de curatat si foarte practice. Tapiteria din material textil, din piele ecologica sau din plastic sunt cateva dintre cele mai potrivite variante.

 

In magazinul ScauneOnline.ro se gasesc zeci de modele de scaune bucatarie si mese bucatarie la preturi accesibile, astfel incat oricine sa gaseasca aici produsele ideale.