Ce sporturi pot sa practice copiii stand pe scaun?

 

sporturi practicate de copii pe scaun

Sursa foto: houzz.com

 

 

 

 

Copiii traiesc intr-o lume frumoasa, dinamica si plina de surprize placute. Pentru acestia, jocul ocupa o parte importanta a vietii, alaturi de mancatul dulciurilor si de somn. Firile sportive au nevoie de jocuri care sa ii anime, insa sportul nu implica neaparat activitate fizica, ci este vorba mai degraba de un mod static de a-l practica.

 

 

 

Racingul reprezinta un sport care se practica mai ales stand pe scaun, in fata PC-ului, iar curbele se iau prin manevrarea tastaturii, unui joystick sau unui volan. Copilul sta, in tot acest timp, intr-un scaun de gaming precum al nostru, incadrat la categoria scaune de copii.

 

 

 

Un asemenea scaun este inalt si cu mai multe curburi decat unul obisnuit de birou, fie si pentru copii. Are un design care atrage copiii ca un magnet, prezinta si culori alese cu atentie, pentru a da impresia ca este un cockpit gata sa fie ocupat de pilotul de curse.Nu degeaba l-am plasat intr-un top al scaunelor ergonomice existente pe piata!

 

 

 

Alte sporturi pe care micii temerari le practica stand pe scaun sunt tirul, skiul, baschetul, fotbalul - toate acestea pot fi jucate manevrand directia, puterea loviturii/aruncaturii si alte lucruri create pentru copii si folosite intens de acestia.

 

 

 

Dar daca PC-ul este unul cu placa video modesta, daca scaunul este unul sec, fara model, si daca sistemul audio este unul basic, atmosfera nu este aceeasi ca intr-o sala de jocuri si totul devine plictisitor.

 

 

 

Cadoul ideal venit din partea parintilor consta in amenajarea camerei copilului dupa forma si asemanarea unei sali de joc, cu postere pe toti peretii, cu scaun de gaming care sa troneze in camera, cu PC prevazut cu placa video buna si cu sistem audio care sa trezeasca pofta de joc.

 

 

 

 

Pentru scaun

 

Cotierele reglabile, capitonarea pentru cresterea confortului, pernele pentru cap si parte lombara - sunt inserturi care ofera o experienta senzationala oricarui baiat (dar si fetelor mai “baietoase”, care se joaca cot la cot cu baietii).

 

 

 

Cand prichindelul se aseaza si apasa butonul Start, incepe sa devina captivat de ceea ce se intampla pe ecran si se bucura ca scaunul il ajuta destul de mult pentru a trai cat mai intens fiecare moment din jocul sportiv jucat pe calculator.

 

 

 

 

Pentru PC

 

Un PC de gaming poate fi mult prea scump, asa ca nu este obligatoriu sa fie cumparat, copilul putandu-se multumi si cu acesta existent, la care se inlocuieste placa video cu una mai buna, care sa poata suporta jocurile dinamice si foarte incarcate de detalii vizuale. Monitorul, de asemenea, trebuie sa aiba o diagonala mare si un contrast putin peste medie, astfel incat imaginile sa capete contur optim chiar si atunci cand sunt in miscare.

 

 

 

 

Pentru sistemul de sunet

 

Un sistem cu mai multe boxe, care sa poata fi raspandite in toate cele patru colturi ale camerei, ofera o senzatie ca intreaga camera este o veritabila sala de jocuri.