Pentru a decora modern si eficient una dintre cele mai importante incaperi din casa ta, este necesar sa acorzi o atentie deosebita scaunelor de bucatarie. O masa potrivita, scaune de bucatarie confortabile si de efect si ustensilele necesare pot transforma petrecerea timpului in bucatarie intr-o placere.

 

          In ultima perioada, diversitatea si-a spus cuvantul la capitolul scaune bucatarie. Gasim scaune de bucatarie clasice sau moderne, scaune de bucatarie din lemn, metal sau imitatie de piele, scaune de bucatarie viu colorate sau, din contra, in culori cat mai calde.

 

          Poate, uneori, tindem sa credem ca nu trebuie sa petrecem mult timp in raionul scaune bucatarie, dar trebuie sa ne amintim ca in bucatarie gatim, savuram multe mese copioase, stam la o cafea in fiecare dimineata, ne asezam pentru a sta de vorba cu prietenii veniti in vizita sau pentru a ne pune gandurile in ordine. Pe parcursul unei zile, petrecem mai multe ore in bucatarie decat in propriul dormitor. Daca inainte de a alege o saltea pentru pat ne gandim de doua ori, de ce sa nu facem acelasi lucru si cand vine vorba de scaune de bucatarie?

 

          Cand le alegem trebuie sa analizam foarte bine modelul acestora (pentru a ne simti confortabil atunci cand ne asezam), materialul din care au fost realizate (este necesar sa nu facem niciodata rabat de la calitate), dimensiunile (trebuie sa tinem cont de spatiul pe care il avem disponibil si de cum este acesta compartimentat), compatibilitatea lor cu restul obiectelor din bucataria si casa noastra (un scaun modern si inovativ va arata urat intr-o bucatarie clasica, iar un scaun cu motive traditionale nu va fi foarte potrivit intr-o bucatarie ultra moderna), utilitatea lor, pretul, astfel incat sa fim pe deplin multumiti de alegerea facuta.

 

           Urmarind toate aceste aspecte, ar trebui sa ne dam seama repede ce fel de scaun de bucatarie se potriveste cel mai bine fiecaruia dintre noi.