3 trucuri pentru a prelungi viata scaunului tau de birou

 

 

trucuri pentru a prelungi viata scaunului

Sursa: Merco Services.com

 Cel mai probabil la momentul achizitionarii scaunului tau de birou ai alocat un interes sporit si te-ai asigurat ca indeplineste toate criteriile, astfel incat sa ai o postura corecta zi de zi. Cu aceasta actiune ai considerat incheiat procesul de atentie oferit scaunului. Odata luat si instalat la birou, se intampla sa nu ne mai uitam la el. Poate vei rade si vei intreba ce-i de facut, ca doar nu este masina, sa necesite intretinere. Ei bine, cateva actiuni pot prelungi viata scaunului tau de birou. Efortul este minim. Afla din randurile de mai jos ce ai de facut!


Ai grija de tapiterie

 Un aspirator mic te va ajuta sa cureti tapiteria scaunului de birou. Nu iti dai seama cat praf pe care nici nu il vezi, se ascunde in tesatura. La final pulverizeaza cu o solutie dedicata intretinerii tapiteriei. Daca scaunul nu are material textil, ci piele, pe langa o aspirare usoara, foloseste de asemenea un produs special de curatare, ca de exemplu o emulsie ce ingrijeste pielea naturala si ecologica. Ajuta-te de o carpa curata. Vei vedea ca pielea scaunului tau va fi moale si lucioasa. Repeta aceasta actiune o data la 6 luni.

 

Curata si rotile

 Este usor de pierdut din vedere ca si rotile necesita sa fie curatate. Praful care se aduna aici fac scaunul sa nu se mai miste la fel de bine. Astfel, intoarce scaunul cu rotile in sus, foloseste un aspirator pentru a il scapa de praf si de toate scamele care s-au adunat de pe covor inauntrul mecanismului rotilor. Apoi ofera luciul final, stergand cu o carpa.

 Pentru picioarele scaunului daca sunt din metal, fereste-te sa folosesti apa. Un produs de lustruire pentru crom si nichel le va face curate si le va da un strat protector.

 

Verifica suruburile

 Dupa o perioada mai indelungata, suruburile care fixeaza componentele scaunului de birou incep sa se slabeasca. Este bine sa te asiguri ca sunt bine stranse, astfel ca scaunul tau este stabil si sigur. Cele mai expuse sunt suruburile manerului sau spatelui. Pe langa fixarea suruburilor, este recomandat sa aplici putin ulei pe piesele cu surub. Aceasta verificare este bine sa aiba loc o data la sase luni, in momentul in care realizati si curatenia generala a scaunului. Intretinerea acestuia este bine sa devina un obicei regulat.

 Scaunul tau poate deveni un focar de microbi, daca nu va primi intretinerea adecvata, o curatenie generala de doua ori pe an. Produsele dedicate iti vor face misiunea extrem de usoara. Scaunul tau atent lustruit iti va da si spor la lucru.

 ScauneOnline.ro te ajuta sa alegi scaunul de birou de care ai nevoie si iti ofera totodata si produsele de curatenie adecvate.