Livrare gratuita

Scaune / Scaune pliante

Scaunele pliante sunt o solutie accesibila, usor de depozitat si de utilizat in orice loc si moment.

Scaunele pliante pentru acasa vin intr-o multime de modele, materiale si culori si exista variante pentru orice buzunar. Chiar daca principala caracteristica a acestora o reprezinta faptul ca sunt foarte practice, putem tine cont si de design astfel incat modelul ales, sa isi gaseasca cu usurinta locul in orice colt al casei.

In general, scaunele pliante sunt o solutie pentru momentele cand avem multi oaspeti, motiv pentru care este de preferat sa nu ignoram si gradul de confort pe care il ofera acestea. Deoarece ocupa foarte putin spatiu si sunt usor de depozitat, aceste model e de scaune sunt la fel de potrivite si pentru iesirile in natura, atunci cand va doriti un moment de relaxare in afara locuintei.

Cu o investitie minima si un design adaptat locuintei, scaunele pliante sunt solutia ideala, atat pentru interior cat si pentru exterior, oferind o multime de avantaje la cele mai mici preturi.
 • Scaune pliante Scaune pliante HRC 609
  LIVRARE GRATUITA

  Scaune pliante HRC 609

  Scaunele pliante din metal, model HRC 609 sunt potrivite pentru diferite tipuri de evenimente si locatii. Scaunele HRC 609 sunt din metal cromat, iar sezutul si spatarul tapitate cu piele ecologica ce sunt umplute cu burete de inalta densitate.
  Aceste scaune din metal sunt utilizate si recomanadate pentru sali de asteptare, sali de sedinte, sali de conferinte, scoli, case de copii, azile de batrani, biserici.
  Bucurati- va de confort, usurinta in utilizare si manipulare.
  Scaunele pliante sunt recomandate in special pentru locatiile cu destinatie multipla sau in utilizarea ocazionala.

  Acest model de scaun pliabil este testat si proiectat sa sustine o greutate maxima de 100 kg.

  Dimensiunile scaunului HRC 609 sunt urmatoarele :
  - Inaltime scaun : 85 cm
  - Inaltime pana la sezut : 46 cm
  - Inaltimea spatarului : 39 cm
  - Latimea sezutului: 49 cm

  124,00 Lei (cu TVA)
  vezi detalii